top of page

Foglalás

A KockaPont Közösségi Kávézó nem csupán baráti találkozók ideális helyszíne, saját rendezvényedet, születésnapi zsúrodat is megtarthatod nálunk. Sőt, lehetőséget biztosítunk arra is, hogy kiváló alapanyagokból, szakavatott csokoládémester közreműködésével készítsd el nálunk saját csokoládédat.

Dózsa György úti üzlethelyiségünk nem csupán a tágas kávézórészből áll, hátsó részében található a születésnapi zsúroknak, csokoládékészítő foglalkozásoknak otthont adó workshopterem, felső szintjén egy projektorral, flipcharttal és krétatáblával ellátott oktatóterem.

 

Helyszínünket online is bejárhatod, megnézheted. Ehhez nem kell mást tenned, csak rákattintani a jobb oldalon található képre.

Mi, a KockaCsokinál különleges igényeidre is figyelemmel vagyunk. Integrált programjainkon könnyen érthető, fényképes információs táblával és szakképzett kollégák aktív részvételével igyekszünk a lehető legtöbb segítséget megadni autizmusban érintett vendégeinknek. A földszinti helyiségeinkhez akadálymentes mosdó is tartozik. Rendezvényeinken előre jelzett speciális étkezési szükségletekre is fel tudunk készülni. Kutyabarát helyként működünk, így hozzánk kedvencedet is bátran elhozhatod. A felnőttek számára olvasnivalókkal készültünk, a gyermekeknek pedig játéksarok áll rendelkezésre.


Rendezvényeink, workshop alkalmaink időpontjaival kapcsolatban nézz körül a Programok menüpontban, Facebook oldalunkon, vagy keress minket elérhetőségeinken.
 

Asztalfoglalással, zártkörű esemény szervezésével, születésnapi zsúrral kapcsolatosan érdeklődj kollégánknál az info@kockacsoki.hu e-mail címen vagy a +36-1-7946871 telefonszámon.

refill.png
Dog_Friendly_website_badge.png
akadálymentes.jpg
aosz-kartya-1.png
bottom of page